dissabte, 14 de febrer del 2009

Live Forever

Gran concert el que vam viure ahir a la nit. Amb una imatge immillorable de l'Olímpic de Badalona , ple de nostàlgics dels 90 's amb ganes de sentir i cantar himnes de l'adolescència, els germans de Manchester ens van donar una lliçó d'experiència i saber fer amb un concert rodó.

La veritat és que Oasis no va decebre a ningú, més aviat tot el contrari. Fins el fan més fervent te clar que els millors anys d'aquesta banda ja han passat peró la força que van transmetre ahir confirma que aquests dos encara estan ben vius. Tot i que el muntatge era poc luxós i que els Gallagher no es mouen gens a l'escenari, tenen una presència que t'omple des del primer acord i et deixa clar que estàs davant d'uns dels grans.

També ajuda Dig Out Your Soul, un disc que te molta força en directe i així ho vam poder comprovar ahir amb grans cançons com Falling Down, To Be Were There's Life o I`m Outta Time. Peró les més de 10.000 persones que vam anar ahir fins a Badalona no esperàvem només sentir les noves cançons d'Oasis i ells ens van donar el que volíem. Des del principi amb Rock 'n' Roll Star els Gallagher van demostrar el que van ser i no es van deixar gairebé ni una. Cigarrettes and Alcohol, The Masterplan, Slide Away feien embogir el personal i els plats més forts del concert estaven per arribar. Morning Glory amb el públic totalment entregat i Don't Look Back in Anger cantada a l'hora per Noel Gallagher i els 11.000 de l'Olímpic van donar pas a un final de concert com cal esperar amb Champagne Supernova i la ja clàssica versió de I'm The Wallrus.

Ahir els que vam estar a Badalona vam poder comrpovar de primera mà que, encara que els anys passin, hi ha coses que no canvien.

Fuckin' In The Bushes
Rock 'N' Roll Star
Lyla
The Shock Of The Lightning
Cigarettes & Alcohol
The Meaning Of Soul
To Be Where There's Life
Waiting For The Rapture
The Masterplan
Songbird
Slide Away
Morning Glory
Ain't Got Nothin'
The Importance Of Being Idle
I'm Outta Time
Wonderwall
Supersonic
Don't Look Back In Anger
Falling Down
Champagne Supernova
I Am The Walrus



1 comentari:

Anna ha dit...

Des d'ahir que no tinc paraules cap a Oasis :_) Són, dit així ràpid, GENIALS.
Gracies per fer-me estimar un grup així Low ^^

;@@@@@@@@@@@@@@@