dijous, 17 de desembre del 2009

Descobriments

Una de les condicions principals d'aquestes mini vacances era gastar poc i ho hem aconseguit! Aquests tres dies a Londres hem menjat bastant de pena, alguns exemples són dinar una amanida passades les 4 de la tarda, esmorzar un típic "English Breakfast" per poder aguantar i dinar poc i a les tantes, o sopar un rotllo vegetal que la meitat va anar directe a les escombraries de lo bo que estava .... ejem ....

A mi el tema de l'English breakfast no m'acaba de fer el pès. No sé, és que soc més de cafè amb llet i croissant. Clar que entre que la nit anterior vam sopar en practicament horari anglès i només era un kebab, l'esmorzar el vaig devorar. Menys les baked beans, que amb això si que no puc.... El bacon i els ous estàven....mmmm....!!

Això si, he fet dos descobriments que ja estic patint el sindrome d'abstinència.

  • Les bosses de patates Mc Coy's: si algú va per UK proximament i és tan amable i bona persona de comprar-me un parell de bossetes a l'aeroport, puc estar eternament agraïda. Que bones que arriben a estar!!!!

  • I el pitjor de tots...el que fins i tot he buscat la recepta per fer a casa: l'eggnog!!! Segons Viquipèdia:

"és una endolcida beguda de consum diari feta amb llet, nata, sucre i ous batuts, es fa també d'una varietat de llet de cabra, i amb un toc de canyella i nou moscada; en les versions alcohòliques també existeix l'addició de diferents licors com rom, brandi, whisky i sake."

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ueeee! Te gustan las McCoy´s!
Las flame grilled steak crisps de McCoy´s son las mejores!!!
Hmmmm!

Ni patatas Walkers ni leches, McCoy´s!

Al final tendrás gustos scousers y todo...

One Night in May 2005

low ha dit...

Estan de mort les McCoy's. Jo també soc fan!

Enkeli ha dit...

Mmm les McCoy's!! les havia menjat alguna vegada a Edinburgh... sí, estàn boníssíssímes!! L'english breakfast una kk en majúscules, molt de colesterol i poca xixa energètica de veritat. Saps el que més m'agradava esmorzar??? Scones de poma "a palo seco"!! MmMmmMmM
lo del eggnog té molt bona pinta però els ingredients... llet, nata, seucre i ous batuts?¿?¿ quan de làctic, no??? sona raro, però si està bó et crec!!