dijous, 14 d’octubre del 2010

Brandon Flowers 08/10/2010 Razzmatazz


Gairebé ha passat una setmana però encara tenim fresc el concert de Brandon Flowers. En arribar a la sala Razzmatazz el primer que ens va sobtar va ser la quantitat de gent que hi havia, teníem molt clar que The Killers mouen molta gent però el primer projecte en solitari del seu cantant sembla que ha engrescat prou als fans de la banda de Las Vegas, sobretot a les noies. I és que Brandon Flowers va sortir amb un posat entre crooner indie i portada de la Superpop que va aixecar més d'un crit adolescent al public femení de les primeres files. Per moments no teníem clar si estàvem a un concert o l'estrena de la nova peli de Crepúsculo.
Entrant en el que és el concert, s'ha de dir que força bé. El Brandon té una veu impressionant i en directe s'agrada i ho demostra. El show va començar molt fort, error. En les tres primeres cançons ja havia cremat pràcticament totes les naus amb On the Floor, Crossfire i Magdalena. Però just desprès problemes de so que deixen el concert mut durant més de 10 minuts, una tallada de rollo impressionant. Potser per culpa d'això la resta del concert es va fer una mica massa farragós però la sala estava plena de fans que no van deixar de saltar ni cantar en tot el concert, sobretot quan va interpretar Losing Touch de The Killers que va ser quan la gent va mostrar més entusiasme deixant clar el tipus de públic majoritari que s'havia apropat fins al Razzmatazz. Desprès d'encadenar una per una totes les cançons del seu disc debut Flamingo, Brandon Flowers i la banda que portava van marxar, però faltava la traca final. Versió acústica d'un dels clàssics de The Killers, When we were Young va deixar un bon gust de boca per acabar.

3 comentaris:

Anna ha dit...

"sobretot a les noies" ... home, el tio és guapot guapot...un rotllo Ken amb sonrisa Profiden xDDD I si, els crits tenien tela ... jo no crido tant a les estrenes de Crepusculo ¬¬" xD

cokolade ha dit...

anda! no sabia que era el de the killers aquest noi! Ara m'entero, jejej Gràcies! :)

nerona ha dit...

doncs jo no coneixia el grup fins avui, que he decidit posar- me una mica al dia musicalment, i només puc dir que ja tinc un parell de cançons al meu ipod!!!!
A veure què tal!