dimarts, 24 de juny del 2014

Itadakimasu!

Ja feia força temps (fins i tot abans d'anar a Japó) que ens rondava la idea de fer sushi a casa. Realment fa una mica de mandra perquè és molt fàcil anar al restaurant i posar-te de sushi fins les celles però també fa certa gràcia el fet de ser capaç de cuinar una cosa així. I si a més a més queda bona, ja ni us dic. 

El primer de tot era comprar els bàsics; les algues, l'esterilla i el vinagre d'arròs. Evidentment també vam comprar arròs, tonyina i salmó. 


Sincerament, va ser un procés llarg, car i accidentat ...


... però ens vam acabar posant les botes! 



Repetir no sé si repetirem en breu però és tota una satisfacció veure que quan volguem (i ens motivem) ens podem posar a la cuina i fer un sopar com aquest. 

1 comentari:

Sergi ha dit...

En vaig fer algunes vegades en el passat per un grup més gran, t'hi passaves una bona estona, però donava gust menjar-ho després. Realment és una matada, però com a experiència està bé. Ara ja pots tornar al restaurant.