dijous, 25 de juny del 2015

De pel·lícules (VIII) i cine (XI)

Ahir va ser dia de ressaca vegetació màxima; del llit al sofà, del sofà a la taula per dinar, de la taula al sofà i al vespre vam sortir a donar un vol amb l'intent fallit de comprar un gelat. 



Després de dinar va caure el documental Kurt Cobain: Montage of Heck i certament és un senyor documental.
És el primer sobre Kurt Cobain fet amb la col·laboració de la seva família i va donar accés a piles i piles de gravacions, arxius i diaris ... Algunes imatges són de pell de gallina. 

Jo recordo tenir el MTV unplugged in New York voltant per casa, el que no sabía és que aquell concert va ser 4 mesos abans de que es suicidés. Tela. 





I dissabte passat vam anar al cine per veure Jurassic World
Va acabar sent una grata sorpresa perquè no teniem cap intenció de veure-la fins que vam començar a llegir bones crítiques i comentaris de gent que hi havia anat. Al princpi costa una mica que arranqui però ....

I molt remember perquè aquí una servidora va ser molt fan de Jurassic Park. 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Vull veure-la aquesta de Jurassic World. És bo de saber que no seran diners tirats del tot, encara que a mi els dinosaures em tiren molt. Aquest any mateix vaig veure l'original, i saps que les bestioles i els efectes encara són creïbles a dia d'avui? Està madurant bé!

Anònim ha dit...

L’Allau no pensa el mateix de Jurassic World, es clar que ell no té la mateixa nostàlgia pels dinosaures que la nostra generació.